• ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ - Ούρσουλα Λε Γκεν

O Τζορτζ Ορρ βλέπει όνειρα –όνειρα που αλλάζουν την πραγματικότητα. Όταν ξυπνάει, ο κόσμος έχει προσαρμοστεί σε ό,τι ονειρεύτηκε το προηγούμενο βράδυ.

Προσπαθώντας να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση, προμηθεύεται φάρμακα χωρίς την απαιτούμενη συνταγογράφηση. Η παράνομη, όμως, προμήθεια φαρμάκων έχει ως συνέπεια την υποχρεωτική θεραπεία του με τον δρα Ουίλιαμ Χέιμπερ, ψυχολόγο. Ο Χέιμπερ σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι τα περίεργα όνειρα του Τζορτζ δεν είναι αποκύημα της φαντασίας του και δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί το «χάρισμα» του θεραπευόμενού του για τους δικούς του προσωπικούς σκοπούς και, εντέλει, για ένα παναθρώπινο καλό. Αλλά η τροπή των γεγονότων δεν είναι η προσδοκώμενη…

Η Άλλη Πλευρά του Ονείρου, ένα από τα δημοφιλέστερα έργα της Ούρσουλα Λε Γκεν, εκδόθηκε το 1971 και εκτυλίσσεται τριάντα χρόνια μετά, στο κοντινό 2002. Με έντονη την επίδραση της ταοϊστικής σκέψης, το έργο αυτό στοχάζεται πάνω στην ηθική της επιστήμης, τη φύση της πραγματικότητας και τα όρια της ανθρώπινης επιρροής στον κόσμο.

Ημερ. 'Εκδοσης: 18/2/2019

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΛΕ ΓΚΕΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ : ΠΑΝΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΠΕΚΙΑΡΙΔΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΣΧΗΜΑ : 14×21

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ : 240


Το βιβλίο μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη το 1980 από τη Δημόσια Τηλεόραση της Νέας Υόρκης υπό την εποπτεία της ίδιας της συγγραφέως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ - Ούρσουλα Λε Γκεν

  • Κατασκευαστής: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΟΛΟΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: 5234
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,00€
  • 12,60€ Τιμή Web
    Με ΦΠΑ


Ετικέτες: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ,