• ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ :-20%


Ανθή Δοξιάδη

Τα μικρά αυτά κείμενα γράφτηκαν με την πεποίθηση ότι τα δεκαοκτώ χρόνια, που δίνουμε ΡΙΖΕΣ και ΦΤΕΡΑ στα παιδιά μας για να στεριώσουν και για να μπορούν να φύγουν τη σωστή στιγμή, είναι από τα καλύτερα δεκαοκτώ χρόνια και της δικής μας ενήλικης ζωής. Ενώ λοιπόν κάνουμε αυτήν τη μοναδικά σοβαρή δουλειά που πρόκειται να έχει αποφασιστική επιρροή στη ζωή τους ολόκληρη, καλό θα ήταν να περάσουμε όλοι μαζί χαρούμενα και αξέχαστα. Αυτά τα κείμενα μιλούν για κάτι που δεν το βρίσκουμε συχνά γραμμένο πουθενά. Περιγράφουν το τι γίνεται πέραν του «μαμ και νάνι», μας θυμίζουν τη μαγευτική πλευρά αυτής της ηλικίας και μας βοηθούν να ακούμε τα παιδιά μας καλύτερα με αυτό το «τρίτο» αυτί. Αν μοιάζουν να δίνουν έμφαση στη βρεφική και μικρή παιδική ηλικία είναι γιατί αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία για την υποτιθέμενη δύσκολη περίοδο της εφηβείας. Και για τη ζωή τους ολόκληρη.

Συγγραφείς: Δοξιάδη Ανθή

Έτος: 2013

Σελίδες: 536 σελίδες

«Οι πιο καλοί γονείς είναι οι απλοί γονείς»

Με τον τίτλο «Ρίζες και φτερά» κυκλοφορεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο της διακεκριμένης ψυχοθεραπεύτριας, επί σειρά ετών συνεργάτιδας του περιοδικού «Γυναίκα».

«Να αγαπάτε τα παιδιά σας, να τους το λέτε και να τους το δείχνετε καθημερινά. Να τους μιλάτε πιο πολύ και να τα ταΐζετε πιο λίγο.»

  της Μαρίας Αθανασίου, Κ Καθημερινής Πρόσωπα, Κυριακή 8.12.2013Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ

  • Κατασκευαστής: ποταμός
  • Κωδικός Προϊόντος: 6450
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,00€
  • 18,40€ Τιμή Web
    Με ΦΠΑ


Ετικέτες: ψυχολογία, προσωπική ανάπτυξη, διαπαιδαγώγηση, διατροφή, υγεία,