• ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΚΑΡΚΑΝΙΔΟΥ ΚΟΡΙΝΝΑ

ΦΙΛΟΖΩΙΑ είναι να αρνείσαι να διασκεδάζεις με τα ζώα του τσίρκου, που κακοποιήθηκαν άγρια για να μάθουν το νούμερό τους, όπως και να αρνείσαι να αγοράσεις ένα κατοικίδιο ζώο, λες και είναι πράγμα, όπως παλιότερα αγόραζαν τους ανθρώπους (δουλεμπόριο), αλλά και στις μέρες μας, με τις νέες μορφές δουλείας, που αγοράζουν γυναίκες για να τις "χρησιμοποιήσουν" -το περίφημο trafficking- ή αρπάζουν παιδιά για να τα εκμεταλλευτούν.

Τέλος, ΦΙΛΟΖΩΙΑ είναι να σέβεσαι όλα τα όντα του πλανήτη και να τους αφήνεις το δικαίωμα να ζήσουν φυσιολογικά. 


Έτος κυκλοφορίας : 2018

Σελίδες : 240

Διαστάσεις : 18x27

Βάρος : 0.5500 kg


"Αξιόλογη η προσπάθεια της Κορίννας Καρκανίδου να κάνει πράξη μια τόσο δύσκολη θεραπευτική μέθοδο, αλλά και να γράψει ένα βιβλίο με μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα βιβλίο που απλώνεται πέρα από τα όρια του τίτλου του και αγγίζει την πανάρχαια σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον στο οποίο γεννήθηκε, πάνω στη Γη.

Γλαφυρότητα, απλότητα λόγου και επιστημονικότητα, όλα μαζί συνταιριασμένα, σε ένα βιβλίο με θέμα περισσότερο ψυχολογικό και κοινωνικό, αλλά με προεκτάσεις φιλοσοφικές, μεταφυσικές, ανθρώπινες". 

Περικλής Αντωνίου -  Κτηνίατρος - Ομοιοπαθητικός


Συγγραφέας : ΚΑΡΚΑΝΙΔΟΥ ΚΟΡΙΝΝΑ

Ψυχολόγος, Διπλωματούχος Πανεπιστημίου Σορβόννης, Maitrise Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής. Δίπλωμα σχεδίου από σχολή Δολιάδη. Γνώση Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας, Αστρολογίας και Αριθμολογίας.

Παρακολούθησε 5 έτη Βυζαντινή Μουσική και σχολές Εσωτερισμού. Εργάστηκε ως Ψυχολόγος - Παιδαγωγός σε Παιδικό Σταθμό και ως Ψυχολόγος - Αστρολόγος σε Ιδιωτικό Γραφείο. 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων για παιδιά και ενήλικες.

Μέλος της Π.Ε.Λ. Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΚΑΡΚΑΝΙΔΟΥ ΚΟΡΙΝΝΑ

  • Κατασκευαστής: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
  • Κωδικός Προϊόντος: 5923
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 15,00€
  • 13,50€ Τιμή Web
    Με ΦΠΑ


Ετικέτες: Επιστήμη, Ψυχολογία, Ζωοφιλία,